“A spirituális vonal az énképem teljes szétesésével kezdődően vált valódi úttá. Ebből a nehezen elmondható állapotból indult újjászületésem, mely folyamán folyamatosan ismertem fel tanult mintáimat és kerültem kapcsolatba valódi önmagammal.”

Kőhegyi Károly

Az állandó figyelem önmagamra, a mozgásra, az energiák áramlására idővel oda vezetett, hogy befogadóvá váltam. Többen kértek tőlem külön órákat (Arkloki, csikung) és egyre tisztábban láttam, hogy hol van elakadva a gyakorló és sokszor sajnos az is világossá vált, hogy nagyon hosszú ideig tartana egy-egy mélyebb blokk feloldása a mozgáson keresztül. Elkezdtem beszélgetni az emberekkel és a kommunikáció adta lehetőség felgyorsította a folyamatot: azonnal érzékeltem, hogy ki hol csapja be magát.

Az Ébresztőóra nem mindenkinek való. Aki nyitott és valóban hajlandó felismerni a saját elméje trükkjeit, megélni az elfojtott érzéseit, annak az életében hamar beindul a változás. Az önmagával végzett megismerési munka folyamán elhárulnak az akadályok a saját forrásával való kapcsolata elől és innentől kezdve, egyre több ideig marad fent ez a kapcsolat. Ennek hatására már valódi Önmagát éli és felismeri embertársaiban is az úton járó tanulótársakat.

Ezt az utat élem és ebben a munkában tudok segíteni azoknak, akik eljönnek hozzám egy személyes beszélgetésre.

=

Ébresztőóra

Sok tanítást ismersz már.
Sok mestert hallottál már.
Támogattak és segítettek az utadon.

Idáig. Most már te jössz!

=

Önazonosság I.

Először magunkat kell szabaddá tenni és utána egyre inkább nem marad más, mint a jelen megélése, önfeledten, szabadon.

 

=

Tudatosság tábor

Mik takarják el önmagad szabad megélésnek a lehetőségét? Mi a nem lehetséges?