Önazonosság I. - Tudatunk ébredése

2022. október 29-30.

„Élj a jelenben!”

Sokan ezt a tanítást úgy értelmezik, spirituális vezetőként is, hogy hagyd a múltat, ne foglalkozz vele, ne keseregj, ne bánkódj miatta.

;

Alapvetően van benne igazság, ugyanis nem bánkódni meg keseregni kell a múltbeli sérelmeinken, hanem a sértettségen keresztül eljutni azokhoz az energiákhoz (érzésekhez), amiket nem volt alkalmunk megélni és belénk lettek fojtva.

Ezek az elfojtások kihatnak a jelenünkre is, mert tudat alatt továbbra sem merjük megélni azokat a dolgokat, amiket gyermekként megtanultunk magunkba zárni. Amíg ilyen programok, minták futnak bennünk, addig a jelenünket is csak a minták alapján merjük megélni.

9

Először magunkat kell szabaddá tenni és utána egyre inkább nem marad más, mint a jelen megélése, önfeledten, szabadon.

„Én azokhoz szólnék első sorban, akik abba a táborba tartoznak, mint én. Akik azt szokták mondani, hogy én már annyi mindent csináltam, hosszú évek óta vájkálok a múltban, számtalanszor családot állítottam, önismereti csoportokba, egyéni terápiákra, workshopokra és még ki tudja mi mindenre jártam, és bár úgy érzem, felismertem, megértettem már néhány dolgot, de összességében még mindig ugyanazokat a hasonló köröket futom, és mondhatom, ugyanott tartok – csak esetleg más a díszlet.

Ugyanúgy önbizalomhiányos vagyok, tele vagyok félelemmel, nem tudom, mit kezdjek magammal (munka / hivatás), nem tudom, miért nem vagyok igazán boldog a párkapcsolatomban, miért nem találom a helyem a világban, és tulajdonképpen ki vagyok valójában? Mi az, ami elválaszt magamtól?

Egyre türelmetlenebbé és ingerlékenyebbé váltam, szarul alszom, és úgy kb. az összes nem létező tököm már tele van a kínlódásommal.

Eddig azt hittem, hogy már csomó mindent “feldolgoztam”, hiszen annyit, de annyit sírtam, kiabáltam, dühöngtem. De még sem hozott igazi eredményt.

És nem értettem, miért. De akkor mi az, ami fogva tart? Mi nem engedi hogy tovább lépjek?

Kedves Útkereső! Ha ilyen vagy hasonló kérdések foglalkoztatnak Téged is, akkor jó helyen jársz! Mert az Önazonosság hétvégén mindezekre megkapod a választ, a megértést. Tabuk nélkül, sok nevetéssel.”

Szükséges persze hozzá a nyitottságod is, de ha nehezebben megnyíló típus vagy, az sem baj, hiszen a többi társunk folyamatai is segíthetnek a megértésben, bátorságot meríthetsz belőlük az elindulásodhoz!

Önazonosság I. – Tudatunk ébredése

Időpont

2022. október 29-30.
(szombat-vasárnap)

10.00-16.00

Helyszín

Arkloki Közösségi Központ
1026 Budapest, Garas utca 4.

k

Hozz magaddal

Füzetet, tollat. Kényelmes ruhában érdemes jönnöd.

Tanfolyam díja

45 000 Ft / fő

+ díjmentesen részt vehetsz egy személyes Ébresztőóra* foglalkozáson.

p

Maximum létszám

A tanfolyamon maximum 7 fő vehet részt.

Figyelem! A tanfolyamon nem vehetnek részt kismamák, gyógyszeres kezelés alatt álló, vagy bármilyen tudatmódosító szer hatása alatt lévő személyek. Egy csoportban nem lehetnek párok, rokonok. Köszönjük a megértést.

Jelentkezés - Önazonosság I. - Tudatunk ébredése

=

Ébresztőóra

Sok tanítást ismersz már.
Sok mestert hallottál már.
Támogattak és segítettek az utadon.

Idáig. Most már te jössz!

=

Tudatosság tábor

Mik takarják el önmagad szabad megélésnek a lehetőségét? Mi a nem lehetséges?

=

Rólam

A spirituális vonal az énképem teljes szétesésével kezdődően vált valódi úttá. Ebből a nehezen elmondható állapotból indult újjászületésem.